Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CANCEL·LAT /LES NITS DEL CASINO COMEDY presenta: CARLITOS amb Cancionólogos

3 maig|21:00

CANCEL·LAT
Per motius de força major aliens a l’organització, el monòleg del pròxim divendres, queda cancel·lat. És procedeix a retornar els doblers de totes les entrades. Disculpau les molèsties.

 

“Buenafuente / El Terrat / Paramount Comedy”

Carlitos mai va pensar que menjar-se el pot i ser una mica pallasso li seria útil. Tot i això, componia cançons en clau d’humor com a teràpia personal que compartia amb els seus escassos amics.

En un dels seus deliris, deixo la seva feina com a llicenciat en arquitectura i es va dedicar a la beguda… concretament a servir-la, en un local local barceloní d’actuacions musicals. La seva família l’animaven per la seva decisió encertada amb frases com: però tu Estàs tonto? o el clàssic, quines hores són aquestes d’aixecar-se?

Carlitos complia el precepte diví de fer beure l’assedegat i cantava les seves cançons quan el deixaven. Un dels clients que el va patir als seus timpans va ser Andreu Buenafuente, que davant la sorpresa de tots, el fitxa pel seu programa Una Altra cosa (TV3 ‘02-’03) on parodiaven Operación Triunfo.

Després del seu pas pel programa, va ser convidat a participar a Cómicos de Barra, un espectacle de la productora El Terrat que es va estrenar a Barcelona, Madrid i Bilbao. Carlitos va incorporar monòlegs al seu xou com a presentació per a les seves sorprenents cançons.

Va ser llavors quan li van proposar participar a “Noche sin Tregua” de Paramount Comedy, on versionava els clàssics incorporant una nova i divertida lletra.

Carlitos continua, sense treva, col·laborant amb el programa i recorrent els locals i circuits de les espanyes, sempre amb la seva guitarrilla a sobre.

(espectacle en castellà)
*Aforament limitat
**Servei de bar dins el teatre
***Espectacle no apte per a menors de 18 anys