Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert Solidari Per La Mar Viva amb (Amb Cris Juanico, Dos Sipiots, Leonmanso i Orgànic)

3 gener 2020|22:00

6€ - 8€

Entrada anticipada 6€
Entrada a taquilla 8€
(Entrada amb consumició mínima inclosa)
*Begudes a preus populars. Tota la recaptació (barra i taquilla) va destinada a l’Associació Per La Mar Viva.

 

Per la Mar Viva neix el novembre 2017.
Neix de mans de Carlos Salord Quetglas.
El nom “Per La Mar Viva”, el va aconseguir la seva mare, Maribel Quetglas.
Neix arrel de veure tot un seguit de coses que no funcionaven.
L’amor i la passió per la mar són el detonant que fa engegar l’associació, sortint a la defensa de la mar davant el maltracte que la incosnciència dels humans li està donant amb l’objectiu de vetllar pel seu bon estat de salut i el de les seves espècies.

L’associació engega accions davant qualsevol mala gestió que facin els humans que pugui repercutir negativament en la mar ja siguin les administracions, els propis serveis, empreses públiques o privades i col·lectius o persones individuals que formen part de la nostra societat.

Tenim 4 linees d’actuació :

  • anàlisi de la realitat: amb la recollida dades, realització d’estudis i treure conclusions.
  • trasllat dels mateixos a administracions o responsables qüestionant procediments, proposant idees i sol.lucions.
  • educació- conscienciació
  • acció directe en el litoral i la mar.

Basades en dues premises fonamentals:

  • Què podem fer per no embrutar més
  • Com netejar amb máxima eficàcia tot el que ja hi ha.

Som un col·lectiu que tot@s tenim una mateixa cosa en comú : que tot@s ESTIMAM LA MAR!!!!

Tot@s vèim com aquests darrers anys la mar va molt plena de plàstics i residus flotants i també enfonsats o submergits, i tot açò contrastat en veure una certa passivitat en els que tenen responsabilitats amb el problema des del que embruta, el que gestiona i fins el que no fa prou net…. Fa que Menorca contribueixi a abocar plàstic a la mar. Lo qual genera una gran incoherència essent com som una Reserva de la Biosfera…
Amb l’objectiu despertar les consciències i aconseguir que per lo menys la societat de Menorca i les seves administracions mostrin una VERITABLE PREOCUPACIÓ I RESPECTE PER LA MAR, treballarem amb entrega.

 

CRIS JUANICO
Ara fa prop de 30 anys que Cris Juanico es dedica professionalment al món de la música, però en fa molts més que la música és el seu motor vital. Primer amb Ja T’Ho Diré i Menaix a Truà, i des de l’any 2003 en solitari, la seva constant inquietud l’ha fet tastar moltes de les cares de la música. Aquestes experiències i coneixements les ha abocat en cada pas que ha donat i en cada treball que ha presentat, més de 20 des de llavors ençà. El més nou: Viu publicat aquest mateix any 2019.

DOS SIPIOTS

En aquest concert de jazzbah serem en Nasi, hugo i Pol. Amb en Cris a n’es baix. I cantarà amb noltros ses tres darreres cançons en Lluis Juaneda d’Orgànic.
Dos sipiots som un grupet que vam neixer al 2010, que hem fet molts de concertets a on sempre ha estat més important sa gent que ha vingut que noltros mateixos. No som grans musics però mus amollam fort a n’es concert i sa gent s’ho sol passar bé. Tenim tres discos “mus amullam”, “Llàgrima viva” i “Engreixar per morir”. Ara esteim gravant es 4rt recopilatori que es dirà “Mel de bresca”.

LEONMANSO

Nou déu en barca, sant de l’harmònica, apòstol de la PlayStation, conegut amb el nom de Leonmanso. Ja s’intuïa en el seu debut, ‘Rinosaure’ (Blau, 2010), i es confrmà en el seu segon disc. Dins la seva música tot s’hi val, amb l’única condició de ser fdel a un mateix, sense enganys ni cortines de fum. ‘Jardins de brutes basses’ va ser enregistrat i produït pel seu amic Quim Torres (Delên) en una casa de camp menorquina, a foc lent i amb bons aliments, amics, animalons i família. El 2018 va aparèixer el seu tercer disc, ‘Escolta com sona es teu pols’, del segell de Ciutadella Velomar Records, amb unes lletres sinceres i carregades d’emoció.

NÒMADA (ORGÀNIC)

Nòmada és la meitat de Orgànic. Rap salat, de la terra, profund com ses arrels i potent com sa tramuntana. Hip hop en menorquí, amb un sò clàssic i un missatge transformador.

Mostra els detalls

Data:
3 gener 2020
Hora:
22:00
Cost:
6€ - 8€
Categories d'Esdeveniment:
, ,
Lloc web:
https://entradas.codetickets.com/entradas/concert-benefic-per-la-mar-viva/8872/jazzbah/online